JGC Marketing

JGC Marketing har igennem mere end 40 år leveret grafiske løsninger og tryksagsproduktion til både danske og grønlandske kunder. Vi påtager os alle typer opgaver - fra den lille eksklusive folder til store kataloger, annoncer, brochurer, plakater, programmer, flyers - ja kun fantasien sætter grænser.

Forretningsprincippet er enkelt - vi vælger altid den rette leverandør til opgaven. Ikke eet trykkeri har de samme kompetencer, og priser for den sags skyld. Vi garanterer en seriøs løsning både når det gælder kvalitet og pris. Leveringspræcision er et af nøgleordene - og skal tryksagerne distribueres klarer vi også dette.

Dette sikrer vore kunder mod "trætte" løsninger og rutineprægede resultater. Gode grafiske løsninger kommer ikke ud af den blå luft. En god dialog, en god kemi, godt håndværk og ikke mindst en god forståelse for produktet sikrer den rigtige løsning af enhver grafisk opgave.

Vi har en lang række tilfredse kunder på kundelisten, der spænder over alt fra enkeltpersoner til multinationale koncerner. Vi har stor erfaring i levering til udlandet. Vi har gennem de seneste mere end 20 år bl.a. markedsført to store turistvirksomheder i Ilulissat - Grønlands vigtigste turistområde. Vi har desuden et meget stort arkiv med professionelle fotos fra Grønland.