René Ipsen, dyrlæge, tidl. direktør for Karlslunde Dyrehospital og
Evidensia Academy, September 2017

”Jeg har siden 1. januar 2008 brugt Jens Glindorf Christensen / JGC Marketing til mange forskellige opgaver. Brochurer, visitkort, stempler, udvikling og opdatering af hjemmeside/hjemmesider, og andre grafiske opgaver. Specielt i dyrehospitalets kursusafdeling har JGCs hjælp været fantastisk med brochurer, kursusinvitationer, udvikling af speciel hjemmeside og alskens andre opgaver. Både de mere enkle, og de meget komplekse opgaver har JGC udført til perfektion og min store tilfredshed. Jens har evnen til at sætte sig i kundens/mit sted og forstå det budskab som skal sendes til den specifikke kundegruppe; her dyrlæger og sygeplejersker, som jo er en speciel kundegruppe med deres helt eget "sprog". Jens' evne og indstilling til mig som kunde, har gjort at opgaver som er meget akutte er blevet udført hurtigt, dygtigt og effektivt.
Jeg kan derfor på det stærkeste anbefale JGC Marketing.”
 
 

Erik Bjerregaard CEO, Hotel Arctic, Ilulissat, Grønland, August 2017

”JGC Marketing evner hurtigt at sætte både ord og billeder på ideer samt skabe associationer, der altid opstår, når vi brainstormer omkring nye markedsføringstiltag eller blot ønsker at udarbejde annoncer og brochurer. JGC forstår virkelig vertikaltænkning og er selvfølgelig blevet ”smittet” med min virksomheds DNA gennem dette flerårige kreative samarbejde. Nogle virksomheder føler sig måske tilskyndet at skifte bureau, for at få nye ideer og vinkler på banen, men som det fremgår af ovenstående, er vi meget tilfreds med samarbejdet, der efterhånden har stået på i mere end 20 år”

Jørg Gøttler, kommunikationschef, Anders Andersens Rengøring, August 2017

”Siden år 2000 har vi benyttet JGC Marketing/Jens Glindorf Christensen til grafisk design og udarbejdelse af brochurer, magasiner, løsblade mv. til vores salg og marketing. Samarbejdet har altid budt på masser af kreativitet og god energi. Igen og igen har JGC tilført nye ideer, der har udviklet og styrket vores kommunikation. Derudover har vi løbende haft glæde af kreativ og skarp sparring fra JGC. Sparring er bare bedre og mere brugbar, når den baserer sig på mange års solid erfaring i reklamebranchen.”

Glasindustrien, v/ Carl Axel Lorentzen, August 2017

"Glasindustrien har i en årrække haft stor glæde af et fleksibelt samarbejde med JGC Marketing. Vejledninger og datablade om ofte kompliceret stof skal fremstå klare og enkle, og det har JGC Marketing på glimrende vis bidraget til. Vi glæder os til en fortsat konstruktiv dialog."


Espen Andersen, Direktør, World of Greenland, December 2012

"World of Greenland startede i 2007, og Jens har været med fra starten. Jens har lavet mange forskellige ting for os – vigtigst af alt – alt vores trykte markedsføring, blandt andet vores katalog. Men også mange andre ting som skilte, souvenirs, web-reklamer etc. En af fordelene ved at arbejde med et lille firma som JGC er, at man ikke forsvinder i mængden af kunder. Jens tager alle henvendelser, ideer og tanker meget seriøst, og er hurtig til at få det omsat til noget konkret. Jeg er meget tilfreds med det brand og den identitet, som Jens har været med til at udvikle for World of Greenland – og som har fået meget ros fra både branchen og vores kunder. Og selvom det drejer sig om salgsoptimering og bundlinje, så gør det bestemt ikke noget, at Jens bare er en super rar fyr med hjertet det rette sted – som det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med."

Allan Ohms, Advokat(H), Mediator, Juli 2011

Jeg har brugt Jens G. Christensen som leverandør siden 1982 og bruger ham stadig, hvilket vel siger mere end mange ord. Han er hurtig, kreativ, God til sparring og han brænder for opgaverne. Udover det professionelle besidder Jens G. Christensen mange kvaliteter, som jeg værdsætter rent menneskeligt: godt menneske, empatisk, veloplyst, energisk, hjælpsom, vidende og hamrende musikalsk (jeg har udover det professionelle samarbejde på bureau-basis brugt Jens som professionel musiker, hvilket jeg også kan anbefale varmt).